Giradiko

Единственото вистинско Гиро во градот!
А сега и многу повеќе, избор на секаков вид на ладни и топли сендвичи, слатки и пијалоци во секое време на денот, со можност за достава.

Автентичноста на нашето гиро и неговиот исклучителен квалитет се нешто што го докажавме преку традицијата и професионалноста низ годините. Специјално одбрани состојки и продукти, приготвени со многу внимание и знаење, допринесоа да бидете изненадени од вкусноста и оригиналноста на овој оброк кој со право можеме да го наречеме "Специјалитет".

Со многу активна местополжба на почетокот на "улица Македонија" и други поважни локации, невозможно е да одолеете на богатиот избор на квалитетна органска храна за сите вкусови и моменти.

Ладните и топли сендвичи се со состојки кои ќе ги задоволат сите апетити и типови на исхрана, нивната свежина и квалитет ќе направат да се чувствувате здраво и квалитетно нахранети, а тоа е наш приоритет. Слатките специјалитети со својот магичен вкус го довршуваат ова разновидно мени, кое секогаш го дополнуваме и подобруваме за вашето задоволство.

Во секое време, за секој вкус.

Гирадико - Variety

Мени

Погледнете актуелно мени >

Преземете го нашето мени >

Локација

Giradiko - Кеј

Адреса: Кеј 13-ти Ноември б.б.,
Скопје

тел: 3 111 117; 3 111 118;

Giradiko - Variety

Адреса: "Маршал Тито" бр. 41 - влез 5, Скопје

тел: 3 213 133

Giradiko - Буњаковец

Адреса: бул. "Партизански Одреди" бб, Скопје

тел: 3 222 150

работно време

Секој ден

08:00 - 24:00